Sätt smak på tillvaron med en Zinger

Älskar du också smaksatt vatten? Men vill undvika kemikalier, gifter och hormonstörande ämnen? Då ska du testa våra patenterade vattenflaskor Zinger, som finns i varianterna Citrus Zinger, Aqua Zinger och Zingo.

Med vatten smaksatt av naturliga bär, frukter och grönsaker blir det både lättare, billigare och hälsosammare att fylla på med vätskan din kropp behöver – men framför allt godare!

Vår kropp består till cirka 65 procent av vatten – och den behöver cirka tre liter vatten per dag för att må bra. Extra viktigt är det så klart för dig som lever ett aktivt liv och tränar att få i dig tillräcklig med vätska. Men vi vet hur trist det kan kännas att bälga i sig smaklöst kranvatten. Därför lanseras nu nyheten Zinger från USA – ett helt ny sorts miljövänlig vattenflaska, där du själv enkelt kan smaksätta ditt vatten med dina favoritfrukter, bär och grönsaker.

 

Bild 1 Bild 1 Bild 1 Bild 1 Bild 1 Så här gör du eget Zinger-vatten I botten på din Zinger finns en ”kopp” som du skruvar av när du ska pressa din favoritfrukt. Skruva sedan fast koppen på flaskan igen och fyll flaskan med vatten. Klart! Nu har du 0,8 liter fräscht smaksatt vatten helt fritt från kemikalier och tillsatt socker. Fyll sedan på med vatten vid behov under dagen – frukt och bär i botten fortsätter nämligen att avge såväl hälsosamma mineraler och vitaminer som en god smak om och om igen. Om du är sugen på bubbel kan du även tillsätta kolsyrat vatten, bara du är försiktig och släpper lite på trycket i början.

Gott, nyttigt och klimatsmart

Zing Anything ger dig ett nytt fräschare sätt att tillföra naturliga råvaror i dina drycker och mat. Dra nytta av smak och hälsoeffekter av vatten genom att använda Aqua Zinger eller Citrus Zingers vattenflaskor med frukt, bär, grönsaker för att skapa läskande och smakfulla drycker. Gör härligt smaksatta och fräscha salladsdressingar med Salad Zinger eller smaksätt din olja eller vinäger för såser och marinader. På så sätt så kan du hålla dig ifrån aritficella smaker, färgämnen och raffinerat socker med någon  av Zing Anythings produkter. Från och med nu så kan du själv bestämma hur ditt vatten ska smaka och vad det ska innehålla. Lär hela familjen göra sitt favoritvatten i en egen Zinger, det finns en egen flaska för barn som heter KidZinger.

Genom att använda naturliga råvaror är Zing Anythings produkter fantastiska för din hälsa, din plånbok samt för miljön. Använd den hemma, i skolan, på gymet, på golfbanan, på båten, i bilen, på resa eller bara när du är i farten. När du använder din Zing så får du med automatik en massa hälsosamma och goda fördelar.

 

Hur funkar det?

Alla Zing Anythings produkter är lätta att använda, gjorda för att sammanföra smak och näring. Välj bara ingredienser som du själv tycker om eller gå in på vår receptbank för insperation. Placera råvarorna i bottenpartiet och vrid om. Den här enkla rörelsen gör så att smaker, näring och aromer frigörs i Aqua, Citrus, Vodka eller Salad Zingern. Busenkelt !

 

 

Citrus Zinger Biggie

Så här använder du din Aqua Zinger

Tips på hur du använder sin Citrus Zinger och Citrus Zinger Sport

Demo av Aqua Zinger av en Amerikansk Style expert

Aqua Zinger och Citrus Zinger på tv programmet The Doctors