Zing Anything produktlinje utvecklades för att på ett positivt sätt bidra med att förbättra vår dagliga diet- både när det gäller maten som vi äter men även dryckerna som vi dricker. Vi tror starkt på ideén att smaksätta med fräscha naturliga ingredienser till våra produkter och därigenom skapa möjligheter att på ett enkelt och kostnadsbesparande sätt hjälpa till att välja bort ohälsosamma alternativ. Med Zing Anythings produkter kan ni konsumenter undvika raffinerat socker, artificiella smaksättningar, konserveringsmedel och färgämnen i högre grad och i stället välja alternativ som gynnar kropp och själ. Tillsammans genom medvetenhet hoppas vi att kunna jobba mot en mycket mer hälsosam livsstil för alla åldrar.
Vi är väldigt stolta för våra Zingers, som är säkra, hållbara samt miljövänligt tillverkade av Estaman Tritan BPA/EA-fri plast och livsmddelklassad rostfritt stål.Vi hoppas att ni kommer ha mycket glädje av era produkter från Zing Anything precis som vi har varje dag. Vi uppmuntrar er att experimentera och låta fantasin flöda när det gäller smaksättning av allt från vatten till vodka. All naturell smaksättning är vårt mål samt att göra så att ni njuter av härligt friskt vatten när helst ni önskar.

Vi på Zing Anything Scandinavia önskar er alla lycka till med våra produkter och tveka inte att lämna synpunker eller tips på förbättringar eller varför inte ge flera användare möjligheten att få tillgång till ert speciella favorit recept !

 Låt oss starta en "Water Movement" bland våra medmänniskor idag!

Hur kan vi hjälpas åt att sprida vattenglädje och hur hjälps vi åt att

påminna varandra om hur fantastiskt vatten är och att våra kroppar

behöver vatten dagligen för att fungera optimalt.

Drick vatten och påminn varandra! Vi hjäps åt!