Zing Anything lanserades för att bidra mot en strävan att förbättra den dagliga dieten - både när det gäller mat och dryck. Med en Zing Anything produkt kan du som konsument skapa dina egna hälsosamma val som är fria från artificiella ämnen och den kanske största boven - socker.

Våra flaskor är återanvändningsbara, hållbara och det finns reservdelar samt att användadet banar väg för en bra kosthållning med naturliga råvaror såsom frukt, örter och grönsaker !

En del av Zing Anythings mission inkluderar både det sociala och miljöansvaret för hälsa vad gäller våra kroppar och vår jord, medans vi skapar en säker och hälsosam arbetssituation. För att kunna producera flaskor som är prisvärda i alla led har vi valt att låta våra produkter tillverkas i länderna Taiwan samt Kina. För att kunna försäkra oss om hög kvalitet i tillverkningen har Zing Anything engagerat sig i lokala och nationella lagar och regelsystem som ser till att säkerställa trygget och ansvar i tillverkningen av våra produkter.